Cosuri de fum de inox

Gama completa de cosuri de fum din inox, pentru exterior, o solutie profesionala sigura pentru evacuarea gazelor de ardere, cu un nivel ridicat de performanta si eficienta. Cosul de cos de fum de inox izolat, are un design modern si prezinta rezistenta la umiditate, coroziune chimica si alte intemperii, fiind recomnadat pentru evacuarea gazelor provenite din sursele de caldura care functioneaza cu combustibili lemnosi, gazosi sau lichizi.

In gama noastra de sisteme si kituri de cos de fum inox o sa gasiti 2 branduri de renume din industrie, si anume: Schiedel si Darco. Produse cu aplicabilitate si eficienta maxima, vopsite la exterior in culoarea neagra, dar la cerere pot fi vopsite si in alte culori, si au avantajul de a fi montate atat la exterior cat si la interior, la un pret foarte avantajos!

 

 

INFORMATII DESPRE COSURILE DE FUM DIN INOX


 

MONTAJ RAPID SI USOR DE REALIZAT

 

Gama de cosuri de fum din inox comercializate de noi, este o gama de produse calitative, ce au un nivel ridicat de performante cu aplicabilitate si eficienta maxima. 

Usurinta si rapiditate la montaj si manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta de care dispun de la producator. Fiind astfel sisteme de inox ideale pentru racordarea la dispozitivele termice.

Va punem la dispozitie o gama ce cuprinde branduri si producatori de renume din Europa, in productia cosurilor de fum din inox profesionale. Sistemele puse la dispozitia clientului sunt unele dintre cele mai bune, sigure si calitative din domeniu. 

Kiturile cosurilor de inox din catalogul nostru pot fi configurate in diferite moduri, in functie de proiect, oferind si posibilitatea chiar de deviere a traseului de fum, si astfel pot fi amplasate in locuri unde cosurile de fum traditionale nu pot fi montate sau zidite.

 
 
 
 
 
 

 

CONTEMPORAN SI ASPECT DEOSEBIT

 

Aspect modern si deosebit, gama variata de kit-uri si cosuri de fum vopsite negru la exterior,si la cerere poate fi comandate si pe alte culori, pentru un aspect mai special si contemporan.

In catalogul nostru gasiti o varietate de diametre interioare pentru toate cosurile de fum din inox, dimensiuni de la fi 80 la fi 700, avand tubulatura aferenta completa. 

 
 
 

 

 

COSURILE DE FUM DIN INOX AU O SERIE DE AVANTAJE, PRECUM:

 

 

 

TEHNOLOGIE AVANSATA

Sunt realizate cu o tehnologie avansata de fabricare cu otel inoxidabil special, ce imbina armonios tehnica de evacuare sigura cu designul modern.

Aceste kituri acopera cel mai larg segment, si pot fi folosite la case private cat si in domeniul industrial, putand fi amplasate acolo unde alte sisteme de cosuri de fum nu pot fi montate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PRETURI ACCESIBILE - PRODUSE CERTIFICATE SI TESTATE

 

Va oferim produse testate si certificate conforme reglemnetarilor europene in vigoare, ce sunt gandite pentru evacuarea gazelor de ardere provenite din sursele de caldura ce functioneaza cu combustibili: lemnosi, gazosi si lichizi. 

Aceste sisteme de cos de fum din inox sunt potrivite si la cabane sau case de vacanta, sigur, pastrandu-se distanta necesare prinderii cosului fata de peretele cladirii respective. 

Toate aceste sisteme sunt disponibile in gama noastra la preturi accesibile!

 

 

 

 

 

 

 

 

SI MAI MULTE AVANTAJE

 

Sistemul de cos de fum din inox beneficiaza de izolatie continua, deoarece temperatura suprafetei exterioare poate fi foarte scazuta, in special iarna cand temperaturile scad si sub-20 grade. 

Cosul de fum din inox poate functiona atat in regim uscat cat si in regim umed, in prezenta condensului. 

In plus, dispune de un montaj rapid si usor de realizat, datorita gamei largi de diametre disponibile in gama noastra. Dar si greutatea proprie redusa a cosului de fum, stabilitate ridicata indiferent de conditii, posibilitatea de utilizare imediata, fara a necesita izolatie termica suplimentara sau alte lucrari.

 
 
 
 
 
 

 

 

ALEGE CALITATE

 

Sunt disponibile si variante care se livreaza vopsite electrostatic pe exterior in negru, prezentand o rezistenta mare la zgarieturi. 

Alege sa investesti inteligent, fara ca pretul sa fie singurul criteriu de luat in calcul, pentru ca calitatea cosului de fum vizeaza siguranta caminului si a familiei. De asemenea, cosul de fum are o valoare nesimnificativa din valoarea toatala a casei, probabil in jurul valorii de 1%.


 

 

 

 

OPTIUNE PERFECTA A MODERNITATII

 

Pe piata de evacuare a termicelor aceste sisteme de cos de fum din inox au preluat conducerea, fiind alegerea cea mai des folosita la hornurile traditionale din caramida.

Orice spatiu locuibil, fie casa sau apartament dispun de propriul sistem de climatizare, adica un horn de evauare propriul al gazelor. 

Cosurile de fum din inox sunt impartite in doua categorii:

- Cos de fum dublu cu perete izolat

- Cos de fum din inox neizolat

In functia de sursa de incalzire racordata la acestea, sistemele sunt diferite, si pot fi racordate: centrale pe lemn sau gaz, sobe moderne sau traditionale din teracota. 

Forma cosurilor de inox este circulara, pentru ca imbinarea tubulaturii sa fie cat mai etansa, iar triajul cat mai optim in timpul functionarii. 

 

 

 
 

 

 

 

PROPUNEREA NOASTRA

 

Te sfatuim ca pentru alegerea unui cos de fum de inox pentru casa ta sa contactezi un furnizor si montator de incredere, care sa iti asigure instalrea unui sistem pentru evacuarea gazelor in deplina siguranta. 

Pentru orice informatii necesare in alegerea cosului de fum de inox, nu ezita sa ne contactezi, si iti vom oferi toate sfaturile importante bazate pe experienta noastra sau sa iti recomandam un meserias specializat in montajul cosurilor din inox. 

 

 

 

 

 

 

MONTAJUL

 

Pentru un cos de fum din inox de exterior, montajul acestuia o sa fie printre cele mai ieftine comparativ cu cosurile de fum zidite, ceramice sau samotate. In functie de criteriul dublu, pretului unui kit complet poate fi diferit, deoarece nu doar diamterul si inaltimea conteaza si joaca un rol importat in stabilirea pretului, si poate implica si elemente neprevazute precum: coliere suplimentare, sistem de ancorare, coturi sau prinderi, ancorare suplimentara, treceri prin acoperis, racord la 45 sau la 90, etc. 

Pretul difera pentru ca sunt mai multe tipuri de sisteme, in functie de calitatea inoxului ce se regaseste in cantitatea de carbon si grosimea acestuia, grosimea izolatiei si forma, tehnologia folosita in procesul de fabricare sau sistemul de prindere. 

Pentru a stabili cat mai corect pretul cosului, dar si configuratia finala, este stabilita in urma unei masuratori exacte, pentru care recomandam sa consultati o persoana specializata. 

 

 

 
 
 
 

 

 

IN PLUS, IATA CATEVA BENEFICII IN ALEGEREA TA

 

Cosul de fum din inox are urmatoarele beneficii:

- termen de excutie scurt, in genereal dureaza o zi, pentru montaj si racordarea cosului la sursa

- design modern, indiferent de modelul alea, fie cel din inox standard sau cel vopsit negru la exterior, facand parte din locuinta ta moderna si contemporana

- investie la un pret redus, dar si costuri mai mici la manopera, comparativ cu constructia unui cos de fum clasic