Seminee Decorative

Daca va doriti un semineu la bloc, in apartament sau intr-un spatiu mai mic, dar nu puteti alege unul pe lemne, cea mai buna varianta este semineul decorativ (fals). Acestea prezinta posibilitatea amplasarii si montarii rapide si usoara, pretului avantajos si eliminarii necesitatii unui cos de fum. Puteti alege din mai multe variante de seminee decorative la pret ieftin: biosemineu, semineu electric sau semineu pe gaz. Pot fi amplasate in orice spatiu: fie in apartament, pe hol, in sala conferinta sau chiar in baie, amplasate pe colt sau construit in rigips. Descoperiti o varietate de modele si configurari intr-o gama generoasa de seminee decorative in judetul Sibiu, incorporabile sau de perete, drepte sau pe colt, cu sau fara incalzire si efect de flacara ultra-realist 3D, la pret ieftin si avantajos!

 

 

BIOSEMINEE

 

In aceasta categorie incadram sisteme decorative ce functioneaza pe bioetanol, incorporand tehnologie moderna de fabricare, un aspect inovativ si efect de flacara ultra-realist si impresionant! Aceste seminee nu au nevoie de cos de fum pentru o buna functionare si vin in varianta tip portal (cu chenar/rama), pe diferite culori (alb/maro/negru), mobile sau de perete si la pret ieftin in Sibiu si alte judetele din Romania!

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Semineele electrice sunt atat dispozitive decorative, cat si termice, functionand si ca sursa secundara de incalzire atunci cand doriti asigurarea confortului termic intr-o incapere mai mica. Pot fi incorporate in perete, piese de mobilier, drepte sau pe colt si cu imbracaminte din MDF, lemn, imitatie de marmura, pentru un plus de stil si ambianta in livingul vostru!

De asemenea, inlocuiesc in mod ideal clasicele seminee pe lemne, functionand pe baza de tehnologie avansata 3D si incorporand un ecran LED ce face ca aspectul flacarii sa fie unul ultra-realist si inedit! Prezinta dimensiuni mici, fiind dispozitive eficiente atat pentru apartament, cat si la casa si prezentand functie optionala de sunet, la un pret ieftin si accesibil!

Semineele electrice pot fi divizate in doua categorii, conform tehnologiei pe baza careia functioneaza: cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire), prima categorie incluzand sisteme eficiente si avantajoase ca pret, dar si in vederea efectelor asupra mediului inconjurator! Vin intr-o varietate larga de modele si configurari: incastrabile sau de perete, cu rama MDF in stil clasic, modern sau vintage, pe diferite nuante (alb, maro, negru) si marimi, cu efect de flacara ultra-realist si preturi acceisibile! In cea de-a doua categorie regasim dispozitive pe baza de tehnologie Opti-Myst, oferind o perspectiva asupra flacarii pe doua laturi si reprezentand elemente inedite de decor, in special in delimitarea a doua incaperi!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

 

Biosemineele pentru exterior incorporeaza functii asemanatoare cu cele pentru interior, lucrul prin care se diferentiaza fiind posibilitatea de a fi mutate conform nevoilor sau dorintelor voastre!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

Dispozitivele fire pit sunt ideale pentru exterior din doua mari motive: estetica deosebita si usurinta cu care genereaza caldura atunci cand temperatura de afara scade! Ca principiu de functionare, folosesc arderea lemnelor in bolul metalic, garantand astfel confortul termic necesar in aer liber sau pe terasele sau gradinile din judetul Sibiu si orasele aferente!

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

 

Aici ne referim la dispozitive termice de exterior, usor de utilizat si care prezinta o eficienta crescuta in asigurarea necesarului termic pe timpul anotimpului friguros! Datorita procesului automatizat pe care il includ, tot ce va ramane de facut este sa asezati peletii in rezervorul semineului, obtinand astfel o ambianta inconfundabila in curte sau gradina si o perspectiva inedita asupra flacarii adevarate, datorata sticlei cu vedere panoramica 360!

 

INCALZITOARELE PE GAZ

 

 

Sunt foarte avantajoase in ceea ce priveste generarea de caldura in mediul exterior, functionand pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie si oferind un aspect deosebit de flacara adevarata! Vin intr-o gama variata de culori, forme, dimensiuni, la pret ieftin si transport garantat in Sibiu sau zonele invecinate!

 

RAME DECORATIVE

 

 

Daca totusi nu necesitati un dispozitiv termic, ci va doriti un semineu mai mult pentru aspectul estetic si inedit, atunci achizitionarea unei rame decorative este cea mai buna decizie! Design-ul impecabil si deosebit ii va oferi livingului o eleganta aparte, la un pret ieftin si cu posibilitate de alegere a culorii care vi se potriveste precum maro, gri, negru, bej sau alb!